Klar for å være frivillig

Inspirert av GO CRAZY stemning i Tour de France vil vi skape noe nytt og stort for folk i vår region. Se for deg lyd, flagg og heiarop! For å skape dette arrangementet behøver vi gode hjelpere.

Har du lyst til å være frivillig for å gi andre en opplevelse? Vil du være en del av vårt fellesskap? Vil du være med å utvikle noe nytt vi i vår region kan være stolte av?


Meld din interesse

Bruk skjemaet for å fortelle oss at du har lyst til å hjelpe oss i gjennomføring av EnergiStafetten, lørdag 3. juni 2023.

 Om Bedriftsidretten

I Bedriftsidretten har vi som mål å få så mange som mulig i fysisk aktivitet, uavhengig av utgangspunkt. Vi gir bedrifter, kolleger, venner og familier en sosial arena hvor man er likeverdige og får til noe sammen. Hver dag ser vi mennesker utfordre seg selv, oppleve mestring og sin første lille seier.

For folkehelse handler om så mye mer enn aktivitet. Det handler om tilhørighet, trivsel og livskvalitet. Om å bli sett og være en del av noe meningsfylt. Vi får venner og kolleger til å finne sammen, leke sammen, le sammen, tape og vinne med samme sinn. Som et lag.

Siden 1957 har vi jobbet i krysningspunktet mellom idrettsliv, arbeidsliv og frivillighet. Med over 50 ulike aktiviteter, et hundretalls arrangementer, 300 000 deltakere og 1500 bedriftsidrettslag har vi noe for alle.

Vi er på lag med Norge.

Er du klar?