Lurer du på noe?

Under finner du svar på de vanligste spørsmålene i Energistafetten. Fant du ikke svar på ditt spørsmål? Prøv epost rogaland@bedriftsidretten.no

Har Energistafetten livestream på Facebook?
Falske aktører forsøker å profitere på hyggelig oppmerksomhet til Energistafetten. Vi har har IKKE livestream og anbefaler rapportering av Facebook sider med varianter av "Energistafetten live stream" i navnet.

Hvor lenge kan vi endre navn på deltakere?
Navn på deltakere kan endres frem til løpet. For damelag og herrelag er det VIKTIG å sikre at alle på laget er registrert med riktig kjønn ift. klasse.

Kan jeg delta på flere lag?
Vi har ikke regler som hindrer dette. Men, vær oppmerksom på at det er kun 3 minutter mellom puljene.

Kan vi bytte pulje?
Pulje 1 og 2 er for lag som har ambisjoner om å hevde seg nær toppen av klasse og/eller bransje. Pulje 14-15 er for lag som ønsker å ta det rolig. 

Pulje 3-13 er for alle andre lag - og er automatisk fordelt. Av nærmere 600 lag i denne gruppen vil nok mange kunne ønske justeringer. F.eks. tidligere start eller start sammen med andre lag fra samme bedrift. Som arrangør vil vi behandle våre lag rettferdig. Derfor er det i utgangspunktet ikke mulig å be om flytting mellom puljer i nr 3-13.

Hva er minimum antall løpere på ett lag?
Det er 10 etapper, men mulig å stille med lag ned til 6 personer. I så fall må noen på laget gjennomføre flere etapper. Husk å registrere hvem som løper den enkelte etappe - også om noen løper flere.

Må jeg registrere alle på mitt lag?
Ja, vi må ha registrert deltaker på ALLE etapper. Det gjelder også om dere er færre enn 10 på laget. Alle lagledere har fått flere epost om hvordan det gjøres.

Hvordan velger vi mix, damer, eller herrer?
Kategori tildeles automatisk utfra registrert kjønn på lagets deltakere. Flere kjønn gir automatisk mix-klasse. For alle rene damelag og herrelag er det VIKTIG at ALLE på laget laget er registrert med kjønn.

Kan jeg endre navn på laget?
Det er mulig, men må gjøres senest 15. mai - fordi navn på laget vil bli trykket på startnummer.

Hvordan gjør jeg endringer på laget?
Ved påmelding sendes en automatisk epost til lagleder, inkludert en unik lenke til admin.side for ditt lag. Har du mistet epost med lenke? Send til info@racetracker.no, oppgi "Energistafetten" og hvilket lag det gjelder.

Kan vi få endret regningen?
Faktura fra systemet RaceTracker genereres automatisk med den informasjon som laget legger inn. Slike kan ikke endres i etterkant. Påmelding er bindende.

Hva skjer på AfterRun?
Etter Energistafetten det mulighet for å møtes på hyggelig AfterRun Festival i Ledaalparken. Vi håper på å se deg der! Se plakat - AfterRun Festival

AfterRun åpner kl 15.00. Inngang er gratis. The Shack selger mat fra sin vogn. Bordreservasjon er ikke mulig.

Når kan vi hente startnummer og stafettpinner?
Du finner mer informasjon på websiden for henting av startnummer og stafettpinner. Det er kun mulig å hente startnummer samlet til hele laget. Stafettpinner kan kun hentes på løpsdagen.

Når starter vår pulje?
Informasjon finner du via vår side for deltakere, puljer og klasse.

Når starter puljene?
Første pulje starter kl 12.45. Deretter starter puljer på ca 50 stk med 3 minutters mellomrom. Til slutt starter puljen for lag som vil ta det litt rolig. 

Er det mulighet for dusj?
Vi har tilgang til garderober og dusj i Stavanger Idrettshall og Stavanger Ishall. Med 1000-vis av deltakere vil det nok bli ventetid. Vi kan ikke garantere plass og varmt vann til alle.

Kan jeg delta med barnevogn?
Med mye folk og relativt smal løype kan det bli trangt for både barn i vogn og andre løpere. Derfor ønsker vi ikke barnevogn i ordinære puljer, men vi gir gjerne muligheter for lag som velger å starte i siste pulje.

Passer det for folk med nedsatt funksjonevne?
Løypa og arrangementet er ikke spesielt tilrettelagt, men etappene har god variasjon. Vi anbefaler alle bedriftslag å vurdere muligheter for kolleger med nedsatt funksjonsevne. 

Hvordan planlegge dagen?
Vår anbefaling er å møtes i området for start/mål både før og etter løpet. Her er det bagasjeoppbevaring, mat, scene, storskjerm m.m. Ingen veksling er lenger unna enn 30 minutter gåtur.  Om du jogger eller sykler går det mye raskere.

Hva gjør vi med transport?
Vi anbefaler sykkel eller kollektivtransport. Det blir masse folk og mulighet for fulle parkeringshus. Velg samkjøring om du må ta bilen.

For de som må kjøre, er det parkeringsmuligheter i underetasjen til DNB Arena (P-Siddis) eller parkeringshuset ved Stavanger Idrettshall (P-Forum). 

Hvordan betaler vi?
Ved påmelding får dere valg mellom direkte betaling eller automatisk generert faktura.

Når begynner det?
Start og målområdet åpner kl 10.00. Det blir offisiell åpning med ordfører kl 12.00.

Kan vi få samlefaktura?
Bedrifter som deltar med minst 2 lag kan bestille samlefaktura. Frist for bestilling av ny avtale var 14. mai. Fra da må alle påmeldinger skje direkte via websiden.

Bedrifter som allerede har avtale om samlefaktura kan bruke sin kode frem til påmeldingsfrist. Kun lag som er påmeldt etter inngått avtale kommer med på samlefaktura.

Alle med medlemspris får samlefaktura sendt til tidligere avtalt fakturamottak. Bedrifter som ikke har deltatt i Bedriftsidretten før må bestille fakturaavtale.